Honda CR-V - один з найпопулярніших компактних кросоверів в світі. Японський бренд вже підготував оновлення для поточного, п'ятого покоління моделі. Тепер же в мережу злили фото нового CR-V 2020 року, який сильно змінився практично у всьому.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Оновлення дизайну пов'язано з майбутнім дублюванням популярної моделі на китайському ринку - звичайна практика для Піднебесної. Для місцевих покупців CR-V випускає спільне предпиятие Honda і Dongfeng, а Breeze будуть виробляти в партнерстві з GAC. Втім, на ринку Європи виявиться звичайний CR-V, без будь-яких змін у назві.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Очікуються деякі зміни і в салоні, але, швидше за все, передня панель зміниться не так сильно, як кузов. Швидше за все, для нового кросовера запропонують третій ряд сидінь (у Китаї у Honda CR-V, тільки п'ять місць). Враховуючи розміри авто, такий розклад подій цілком можливий.

Двигун у двох моделей буде загальний - бензиновий турбований мотор об'ємом 1,5 л потужністю 193 к.с. і 243 Нм крутного моменту. Можливо, надалі додадуть гібридну силову установку на 215 л. с. Про ціни поки немає ніяких подробиць.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.