Рідкісний космічний колапс потрапив в об'єктив телескопа Hubble. У мережі з'явився знімок, як дві гігантські галактики NGC 4038 і NGC 4039 стикаються і розривають одна одну. В результаті два новоутворення повинні злитися в одне.

Цю інформацію повідомляє Express.

На знімку можна побачити, як NGC 4038 і NGC 4039 притягуються одна до одної, в результаті чого їх форми спотворюються до невпізнання.

NGC 4038 і NGC 4039

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.uа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фахівці вважають, що космічне зіткнення почалося кілька сотень мільйонів років тому. Зрештою, галактики об'єднаються в одну, що призведе до народження мільярдів нових зірок.

"Ця небесна вогняна буря - уламки зіткнення двох спіральних галактик", - маючи на увазі довгі струмені газу, зірок і зоряного пилу.

Нагадаємо, вчені попередили про гігантський астероїд, який з величезною швидкістю наближається до Землі.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, крилаті монстри з Нібіру перелякали людей до смерті.

Портал Знай.uа писав, що вчені попередили про неминучий мотрошний процес, який поглине Землю.