Новий Tesla Roadster буде не єдиним потужним електрокаром, який ми побачимо в найближчому майбутньому. Drako Motors показала громадськості GTE. Схоже, цей автомобіль стане прямим конкурентом для автомобілів Tesla.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Основою електрокара стала система прямого приводу з чотирьох двигунів, що дає 1200 кінських сил і майже 9000 Нм крутного моменту. Правда, компанія так і не розповіла, за скільки секунд автомобіль набирає від 0 до 100.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також виробник заявляє про максимальної швидкості 332 км/ч. Цього більш ніж достатньо для наших трас, і навіть для автобанів Німеччини.

Правда, є один невеликий мінус. Компанія виготовить лише 25 екземплярів, за $1,25 млн кожен. Tesla Roadster за $200,000 поруч з GTE здається ширвжитком. Але насправді це не так. Цей факт лише доводить, що електромобілі можуть боротися з кращими з кращих.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.