Корейський позашляховик Kia Mohave знаходиться у виробництві з 2008 року. Як і личить останнім з рамних SUV, оновлення моделі затягнулося. Тепер же компанія опублікувала офіційні зображення автомобіля.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Змінилися противотуманки і злегка поправили оформлення задніх ліхтарів. Але в цілому перед нами все той же автомобіль десятирічної давності з перевіреною конструкцією, хоча глибина модернізації торкнулася навіть кузовні панелі - нове тут майже всі. У будь-якому випадку, автомобіль виглядає агресивно, і точно претендує на конкурента Land Cruiser 200.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що стосується інтер'єру, новий Кіа отримає сучасний стильний салон з великим центральним екраном, цифровим щитком приладів і мінімальною кількістю фізичних перемикачів. Правда, скільки за це все добро доведеться заплатити - не повідомляється.

Повідомляється, що автомобіль з'явиться на європейському ринку вже до 2020 року.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.