Аерокосмічний гігант Raytheon отримав контракт від ВПС США (AFLCMC) 469 лазерних блоків Maverick. Тепер винищувачі США будуть оснащені передовими лазерами, які здатні вивести ворожу техніку з ладу.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Контракт, оголошений в п'ятницю міністерством оборони оцінений в $ 47 млн і передбачає виготовлення і поставку 469 одиниць кожного лазера Maverick. Повідомляється, що завершення виробництва лазерів закінчиться в 2021 році.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На веб-сайті Raytheon говориться, що Maverick-це високоточна ударна ракета для повітряних, морських та морських сил 30 країн. Maverick сертифікований для використання на більш ніж 25 літаках, включаючи вертольоти, винищувачі, штурмові і патрульні літаки. На сьогоднішній день було вироблено понад 69 000 ракет, і понад 6000 з них були використані в бою з 93-відсотковою точністю, що багато значить для ведення бою в нинішніх реаліях.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.