Всесвітньо відомий американський підприємець Ілон Маск несподівано заговорив про ядерний удар по планеті Марс.

Цю інформацію повідомляє "Голос Америки" з посиланням на Twitter Маска.

“Нанесемо ядерний удар по Марсу” (Nuke Mars). написав у Twitter Маск в четвер

Видання пояснило, що швидше за все Маск написав про ідею, яку озвучував раніше: ядерний удар по червоній планеті зробить її придатною для проживання людей.

Илон Маск - глава Tesla
Илон Маск - глава Tesla

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ще в 2015 році підприємець припустив, що скидання термоядерних бомб над полюсами планети зробить її більш теплою і створить парниковий ефект на Марсі.

Варто підкреслити, що досягнення прогресу в таких подорожах на Місяць, а також організації подорожі на Марс є одним з пріоритетів адміністрації президента США Дональда Трампа.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

"При керівництві моєї адміністрації, ми відновлюємо велич NASA і повертаємося до Місяця, а потім — Марс. Я оновлюю мій бюджет, щоб включити додаткові 1,6 мільярда доларів, щоб ми могли потужно повернутися в космос!". Дональд Трамп

Нагадаємо, Ілон Маск подарує водіям Tesla незабутні відчуття: в пробку потрапити захоче кожен.

Як повідомляв портал Знай.uа, Tesla створить гігантського робота для складання авто без руки людини.

Також Знай.uа писав, Ілон Маск оголосив дату першої подорожі на Місяць.