На китайському ринку з'явився черговий електромобіль під назвою Redding i3. Звичайно, автомобіль виглядає не так вже і круто, але його ціна 6 тисяч євро підкуповує користувачів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Судячи по зовнішньому вигляду, містким його назвати не вийде. Зрозуміло, за ці гроші якість оздоблювальних матеріалів далеко не на висоті. Та і дизайн салону не є його сильною стороною. Втім, на передній панелі навіть є 9-дюймовий монітор інформаційно-розважальної системи.На вибір запропонують дві модифікації. Базова здатна подолати зовсім вже міські 100 км, а більш дорогий варіант здатний на 160 км. Але і для тих, кому цього недостатньо, компанія запропонує ще більше. Втім, за такі гроші на щось більше розраховувати не доводиться.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Компактний седан Redding i5 обійдеться вже в 9 700 євро, але розрахована на пробіг в 255 км на одній зарядці. Крім того, ця модель крупніше хетчбека.

Дизайн і в цьому випадку виглядає по-своєму, хоча й помітно ледь вловиме схожість з Toyota Corolla попереднього покоління. Подивимося, як цей автомобіль зарекомендує себе на ринку Європи, якщо він взагалі там з'явиться.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.