В рамках Міжнародного автошоу в Женеві Mercedes EQV був представлений в якості прототипу електричного мінівена. У вересні у Франкфурті дебютує серійний варіант, але ми з вами вже все про нього знаємо і навіть можемо розглянути фото.

Втім, виглядає він цілком собі непогано, навіть якщо врахувати, що це мінівен. Проте, компанія не пошкодувала коштів на його зовнішній вигляд, що зробило його цілком привабливою машиною. Правда, точних характеристик на сьогоднішній день немає, але він буде мати відмінну динаміку розгону, враховуючи що він мінівен.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Зовнішність більшою мірою перейшла від концепту. Це добре, адже тоді новий електромобіль Мерседес всім сподобався. Погодьтеся, виглядає ефектно. До того ж, автомобіль відкриває нову нішу, так що незабаром такі автомобілі можуть з'явитися на дорогах.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.