Вночі Instagram пережив незапланований флешмоб: голлівудські зірки попалися на старе, як світ, повідомлення про те, що в соцмережі змінюється політика конфіденційності. Подібне раніше відбувалося і з Вконтакте, в якому користувачі масово публікували такого роду повідомлення на своїх сторінках, сподіваючись, що це допоможе уникнути стеження, всупереч політиці конфіденційності.

Захистити себе і свої фотографії тепер нібито можна тільки репостом кількох абзаців тексту, написаного з помилками, зате емоційно і від душі. P!nk, Адріана Ліма, Зої Салдана, Єва Лонгорія і багато інші вирішили не грати з вогнем і просто слідувати інструкції. Втім, на це повелася і багатомільйонна аудиторія цих самих зірок, які почали повторювати за ними.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Текс виглядав приблизно так: “Завтра в Instagram набуває чинності новий закон, тепер соцмережа може використовувати ваші фото!!! Їх зможуть використовувати проти вас у суді. УВАГА: у всіх має бути такий пост. Не опублікувавши його хоча б раз, ви автоматично даєте згоду на використання ваших даних. Я НЕ ДОЗВОЛЯЮ INSTAGRAM ВИКОРИСТОВУВАТИ МОЇ ФОТО І ПОВІДОМЛЕННЯ.”

Звичайно ж, представники Instagram повідомили, що це все неправда.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.