У Китаї успішно завершився експеримент вчених з клонування кота. Відповідне відео опубліковано у Facebook групи Global Times.

Як повідомляється, вченим вперше вдалося успішно клонувати британського короткошерстого кота. Фахівці створили точну копію пухнастика, який загинув у серпні 2018 року. Експеримент було проведено на прохання господаря тварини.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Знадобилося 66 днів, що сурогатна мама-кішка виносила клонований ембріон. Новонароджене кошеня назвали Гарлік (Часник).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Зовні кота практично неможливо відрізнити від "оригіналу", але у них розрізняються характери. Вчені стверджують, що за допомогою штучного інтелекту можна створити клонів, які ментально нічим не відрізняються один від одного.

Клонований кіт повинен прожити стільки ж, скільки живуть звичайні особини.

【Video】

【Video】Cat lovers mourning the death of their beloved felines may soon be able to bring their pets back to life, following the birth of China's first cloned #kitten (Video: Courtesy of Sinogene) http://www.globaltimes.cn/content/1161960.shtml

Geplaatst door Global Times op Maandag 19 augustus 2019

Нагадаємо, мережу підкорив ніжний котик, що одномоментно перетворюється на шаленого хижака.

Як повідомляв портал Знай.uа, археологи виявили стародавнього монстра неймовірних розмірів.

Також Знай.uа писав про те, медики назвали найбільш шкідливий продукт в раціоні людини.