Житель Великобританії Ніл Кемпбелл побив світовий рекорд швидкості на велосипеді серед чоловіків, розігнавшись до 280 кілометрів на годину. Так, все вірно, цю швидкість вдалося розвинути на велосипеді. Втім, навіть для досягнення такої мети потрібна спеціальна підготовка і додатковий транспорт для створення повітряного мішка, який утворюється за автомобілем. Це дозволяє знизити опір повітря при педалюванні.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відповідне відео з'явилося на YouTube. Минулий світовий рекорд проіснував 24 роки. У 1995 році голландець Фред Ромпельберг поставив рекорд, занесений у Книгу Гіннеса: 268,831 кілометра в годину. Втім, у той час таку швидкість розвинути було ще складніше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Загальним лідером за швидкістю залишається американка Деніз Мюллер-Коронек, яка проїхала по висохлої поверхні озера в штаті Юта зі швидкістю 296 кілометрів на годину.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.