До 90% забруднень навколишнього середовища припадати саме на автомобільний транспорт! Більшу небезпеку несуть шини, які виготовляються з токсичних матеріалів. Звичайно, це не порівняти з кількістю шкідливих випаровувань, які вилітаю з вихлопу автомобілів, але автомобільні шини не такі вже і “зелені”, може вам здатися.

Це відео допоможе вам зрозуміти, як шини заргрязняют навколишнє середовище.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Глобальне потепління, екологічна катастрофа, острова сміття в океані, природні катаклізми - усе це вже існує, і нам пора визнати, що чоловік перестав жити в гармонії з природою.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.