Компанія представила новий Suzuki XL6 виконаний на базі популярного в Індії мінівена Suzuki Ertiga, який залишає найближчих суперників далеко позаду. Тепер побореться за покупців новий кросовер. Втім, його ціна вас приємно здивує, і навіть в топової комплектації він буде коштувати досить дешево.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як неважко здогадатися, шістка в назві натякає на кількість посадочних місць в салоні. У другому ряду два комфортних крісла, що відсилає до інтер'єрах дорогих автомобілів. Взагалі новий Suzuki XL6 позиціонується в Індії як преміальний автомобіль. Можливо, він з'явиться і на ринку Європи.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Під капотом розмістився атмосферний бензиновий мотор об'ємом 1,5 л потужністю 105 л. с. і 138 Нм крутного моменту. На вибір - 5-ступінчаста МКПП і 4-ступінчаста АКПП.

найдешевший Suzuki XL6 обійдеться всього в 13,6 тис дол. Топова версія оцінена в 16 тис доларів. Коли автомобіль з'явиться на території України - невідомо.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.