Мексиканська авіакомпанія Interjet шукає покупців на російські літаки Sukhoi SuperJet 100 (SSJ100). Схоже, ці літаки більше нікому не потрібні.

В парку Interjet 22 літака SSJ100. Також мексиканська авіакомпанія – другий за величиною експлуатант SSJ після "Аерофлоту" (у російській держкомпанії 49 літаків).

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За даними одного з джерел видання, Interjet хоче продати всі свої SSJ100, але фактично проданий може бути тільки 21 літак, тому що одне повітряне судно отримало пошкодження в аеропорту і пішло на запчастини. Втім, на диво, літаки продають не з причини низької якості, як очікувалося.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Причина рішення мексиканців - важке фінансове становище: до 2016–2017 роках обвалився песо, дорожчав гас і компанія почала програвати конкуренцію іншим перевізникам. Чому саме російські літаки компанія хоче “сплавити по-швидкому” - невідомо.

Також відомо, що Interjet хотіла б виручити за лайнери по $16–17 млн.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.