Група компаній " АІС " - ексклюзивний дистриб'ютор автомобілів FAW в Україні планує в найближчі місяці представити на українському ринку відразу 5 новинок. Більшість із них з'явиться у продажу до кінця року. Автомобілі будуть представлені відразу у всіх сегментах автомобільного ринку: легкові, легкі комерційні, середньотонажні і великовантажні.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

FAW B30 - легковий автомобіль компакт-класу в кузові седан. Буде поставлятися з бензиновим 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 109 л. с. з 6-ти ступінчастим японським "автоматом" AISIN.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

FAW X40 - кросовер компакт-класу. Автомобіль також буде імпортуватися з бензиновим 1,6-літровим 109-сильним двигуном і механічною трансмісією.

FAW Tiger VR - легкий комерційний автомобіль вантажопідйомністю до 1,5 тонн, 2,3-літровим дизельним двигуном Weichai потужністю 110 л. с., з посиленою рамою і ходовою частиною.

FAW Tiger V - средньотоннажний вантажний автомобіль вантажопідйомністю 4,7 тонн, дизельним двигуном Cummins об'ємом 3,8 л. потужністю 139 л. с. і Транмиссия ZF. Автомобіль також буде поставлятися з посиленою рамою і ходовою частиною, АБС і ГУР.

FAW J6P 6х4 і FAW J6P 8х4 - дві модифікації великотоннажних самоскидів з відповідною колісною формулою 6х4 і 8х4), потужністю двигуна 375 л. с. і 390 к. с. і вантажопідйомністю 19 і 23,6 тонн відповідно.

Нагадаємо, вантажні велосипеди краще легковика, і ось чому.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, скільки евроблях розмитнили українці.

Також Знай. ua писав, що для водіїв затвердили нові правила.