Компанія Segway-Ninebot представила новий електричний самокат KickScooter T60, який отримав функції штучного інтелекту. Схоже, тепер не тільки автомобілі можуть пересуватися по дорозі без втручання людини.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

З вигляду це звичайний триколісний самокат, але насправді він набагато “розумніші” своїх братів. Його головна особливість - при низькому заряді акумулятора самостійно знаходити найближчу зарядну станцію і відправлятися туди автоматично для підзарядки.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами глави Ninebot (материнська компанія Segway), KickScooter T60 буде управлятися віддалено з хмари. Такого ви ще точно не бачили. Правда, за такі круті фішки доведеться платити. Якщо бути точніше, то за такий примірник доведеться заплатити близько 1400 доларів.

Випробування KickScooter T60 почнуться в наступному місяці, а в продаж електросамокат повинен надійти в першому кварталі наступного року.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.