Маленький VW Polo - один зі світових лідерів в B-класі. Хетчбек настільки популярний, що в деяких країнах, наприклад, в ПАР, все ще продають модель попереднього покоління поруч з новим автомобілем.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Втім, незабаром вийде на авторинок новенький VW Polo Vivo Dune. За основу взяли Polo Vivo Maxx на глобальному ринку відомий як VW Cross Polo. На відміну від серійної моделі, тут з'явився експедиційний багажник, нова решітка, інша графіка передніх фар, шини для бездоріжжя, додаткова зовнішня світлотехніка і запасне колесо на дверцятах багажника. Автомобіль сильно змінився, якщо врахувати, що не так вже й багато чого змінилося.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Втім, з двигуном виробник вирішив не колодовать - чотирициліндровий бензиновий атмосферний двигун об'ємом 1,6 л потужністю 105 л. с. Повний привід не передбачено. Про ціни поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.иа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.иа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.