Вересневий автосалон у Франкфурті - найбільша подія для німецьких брендів. Саме там зовсім скоро відбудеться світова прем'єра Porsche Taycan - першого електромобіля в історії бренду. Звичайно, автомобіль вийде спортивним. Так, і ціна теж буде не бюджетної. Втім, така розплата за перший електрокар від Porsche, який точно здивує перехожих своїм зовнішнім виглядом.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На даний момент в компанії показали тільки інтер'єр, але його ми можемо вивчити у всіх деталях. Передня панель формами і пропорціями сильно нагадує сучасні моделі Порше, але завдяки деяким особливим елементів виглядає технологічніше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До них відносяться 16,8-дюймовий цифровий щиток приладів з п'ятьма режимами відображення інформації. Він сильно доведеться футуристичного вигляду автомобіля, якщо ми говоримо про інтер'єр.

Чекати прем'єри залишилося зовсім недовго. Porsche Taycan 2020 запропонує силові установки майже на будь-який смак з одним або двома електромоторами в діапазоні потужності 326-734 л. с. В лінійці з'являться такі легендарні назви, як Carrera, Turbo і GTS.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.