Стало відомо про секретну ракету AGM-114 Hellfire з викидними клинками, яку американські військові і спеціальні служби використовують для ураження точкових цілей з мінімальною супутнім збитком. Подібної технології не виявлялося у військових ракети, так що на це твір мистецтва точно варто звернути увагу.

В 2015 році ВПС США заявили про намір замінити касетні боєприпаси авіаційними бомбами Mk 82 Mod 7, чия оболонка розколюється на безліч важких гострих осколків і не залишає боєприпасів, які так і не здетонували.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В теорії, така ракета здатна звести до мінімуму кількість жертв, але точно завдає смертельних ушкоджень своєї мети. Мирні жителі часто гинуть при ударі по сусідньому будинку, в якому перебували, за даними розвідки, терористи.

Саме тому інженери і взялися за розробку даного зброї.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.