Торгова війна між США і Китаєм вже впливає на багато американські компанії через збільшення мит. Тепер черга дійшла і до Tesla, яка вже не може стримувати ціни, при цьому йти на збитки.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляє Reuters, американський виробник електромобілів планує підняти ціни починаючи з Китаю, де вже 30 серпня покупці побачать нові прайс листи, де весь модельний ряд буде коштувати дорожче.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Втім, про ціни нових не повідомляються, але аналітики вже назвали приблизні цифри, і вони не дуже втішні.

Розмір подорожчання не повідомляється, але міністерство торгівлі Китаю вже оголосило, що відновить тарифи в 25% на автомобілі і 5% на автозапчастини, припинені в грудні минулого року. І це при тому, що справи у компанії зараз йдуть не кращим чином, враховуючи, що проблеми продовжують навалюватися.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.