Раніше ми вже повідомляли про новий кросовер VW Polo, який точно сподобається любителям бездоріжжя. Однак, як стало відомо, на ринок вийде новий автомобіль від німців - VW T-Cross. Автомобіль отримає купеподібний силует і, як очікується, буде виконаний в стилі концепту Volkswagen SUV Coupe (на фото). Втім, виглядає він цілком собі футуристично, так що для 2020 року він буде цілком доречним.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Тим не менш, перше зображення готового автомобіля в Twitter опублікував Юрген Штакманн, член ради директорів компанії. Він сфотографував ескіз Volkswagen T-Sport (саме так буде називатися новинка) в ході внутрішньокорпоративної презентації.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Модель у першу чергу орієнтована на ринки Південної Америки, де базова ціна, за прогнозами, виявиться нижче 20 тис дол. Будемо сподіватися, що автомобіль з'явиться на ринку Європи найближчим часом.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.