Євген Малахановский та Ігор Устименко фінішували веломарафон Northcape4000, маршрут якого проходив з Італії в Норвегії.

Про це йдеться на офіційному сайті змагань Northcape.

У марафоні взяли участь 141 особа і лише 65 з них подолали всю дистанцію змагань. Враховуючи всю складність маршруту, до кінця доїхали тільки найсильніші і найбільш досвідчені велосипедисти, яких не підвело здоров'я і техніка.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Не можу сказати, що це було легко, але і не скажу, що дуже складно. 4500 км ми їхали в режимі турінг і схоже, єдині туристи, які вижили серед "endurance cyclists". Останні кілометри відчувалися один за двадцять, не менше. Ми отримали колосальний досвід і підвищили свій скіл до небес", - розповідає про фініші Євген.

Враховуючи, що гонка тривала кілька тижнів, гонщикам потрібно було щодня проїжджати по 150-200 кілометрів, а час крім вкручування педалей вистачало тільки на “поїсти і поспати”.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.