WaveCel - це складчастий матеріал, який знижує вплив похилих ударів по голові. Компанія Bontrager включила його в поверхню своїх нових шоломів, щоб знизити кількість струсів мозку. За попередніми дослідженнями, матеріал скорочує ризик травм на 98%. Це перший у своєму роді експеримент, який показав себе дуже добре. Тепер компанія буде впроваджувати цю технологію в свої шоломи, щоб підвищити безпеку користувачів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

протягом чотирьох років компанія працювала з хірургом Стівом Мэди і інженером-биомехаником Майклом Боттлангом над створенням і впровадженням нового матеріалу шоломи. Тепер Bontrager випустила чотири нових шолома з матеріалом WaveCel.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Щоб уникнути травм, протягом 10–15 мс після аварії вкрай важливо розподілити силу удару з кроком в 10–15 мм. Саме цим і займеться нова технологія, яка знизить ймовірність отримання травм.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.