Бомбардувальник ВПС США B-52 Stratofortress провів перший в історії запуск лазерних керованих бомб з революційною пускової установки (CFL).

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

CFLs-це система подачі боєприпасу, розташовані всередині бомбового відсіку, що дозволяє важких бомбардувальників використовувати як лазерні бомби, так і звичайні боєприпаси.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Бомбові установки з лазерним наведенням, зазвичай звані LGB, були скинуті з бомбового відсіку B-52 Stratofortress вперше за майже десятиліття під час випробування.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Боєприпаси зазвичай скидалися з бомбового відсіку реактивного літака з використанням системи касетних бомб, але цей метод викликав проблеми безпеки і практика була припинена.

Нова система дозволила використовувати боєприпаси набагато безпечніше.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.