Новітня швидкохідна ударний підводний човен ВМС США Virginia-class, Delaware (SSN 791), підводний човен успішно завершила початкові ходові випробування.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Повідомляється, що човен провела в морі 3 дні, після чого успішно завершила випробування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Перед поставкою підводний човен повинна пройти цикл приймально-здавальних випробувань. Більше 10 000 суднобудівників з Newport News і teaming partner General Dynamics Electric Boat і тисячі компаній з 48 штатів прийняли участь у будівництві Делавера з початку робіт у вересні 2013 року.

Ця швидка ударний підводний човен є восьмий і останній з підводних човнів блоку III, які мають передові технології.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.