Ціни на електромобілі США продовжують падати незважаючи на те, що бензинові позашляховики і легкі вантажівки досі утримують понад 50% ринку продажів.

Схоже, далеко не всі готові перейти з бензинових авто на екологічні. Втім, це лише питання часу, так як виробники авто в майбутньому перейдуть на електрокари.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Також видання підкреслює, що середня ціна всіх автомобілів в США склав $36 600, що на 2% більше, ніж у минулому році. За оцінкою аналітиків, ціни на електромобілі впали з 64 300 до 55 600 тисяч доларів, що на 13,4% менше, ніж у попередньому році - багато в чому завдяки успіху компанії Tesla і її популярного електрокара Model 3, стартова роздрібна ціна якої становить 38 тисяч доларів. Правда, днями Маск повідомив, що знову підніме ціну на автомобілі з-за торгової війни Китаю і США.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.