Каліфорнійська компанія Aptera Motors була заснована в 2006 році, але вже в 2011 припинила своє існування. Її творці знову об'єднали зусилля, аби повернути до життя ефектний і ефективний електромобіль у світі. За їх словами, десять років мовчання приховують в собі прогрес і неймовірні інновації. Хоча їх електромобіль і в 2009 році був готовий проїхати ті ж 1600 км...

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Окрім модифікованого кузова і нового інтер'єру змін у проекті майже не відбулося. З іншого боку, його автори говорять про те, що індустрія за час їх відсутності також нікуди не просунулася, а електромобілі так і не навчилися заїжджати по-справжньому далеко.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Авто чимось нагадує літальний аппарарт, хоча насправді це не так. Це автомобіль з трьома колесами. У кожному з них - електромотор, сумарна потужність силової установки складає близько 204 л. с. Ємність батарейного блоку - 60 квт. Не так вже багато, але творці зуміли вичавити з цього цікаві цифри, що дозволило добитися високої енергоефективності, яка виражається у витраті близько 60 Втч/км. Для порівняння, лідер галузі - Tesla Model 3 - витрачає приблизно 150 Втч/км.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти відзначили різке зниження цін на електрокари: що відбувається.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.