В 1943 році на воду був спущений авіаносець USS Hornet (CV-12), який використовувався Військово-морськими силами США до 1970 року і пізніше був перетворений в плавучий музей. А в 2019 році колись бойовий корабель став гоночною трасою для електромобіля Porsche. Схоже, компанія планує дивувати публіку і далі, рекламуючи свої автомобілі несподіваними перфомансами.

Передсерійний прототип моделі Taycan, який раніше став найшвидшим 4-дверним електромобілем “Нордшляйфе”, продемонстрував свою розгінну і гальмівну динаміку під управлінням американської пілотесси Ши Холбрук. Звичайно, про поворотах на авіаносці не може бути й мови, так що автомобіль показав тільки розгінну силу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Для розгону з місця до 150 км/год (90 миль в годину) знадобилося всього 129 метрів (при загальній довжині польотної палуби 263 метри), а потім електромобіль загальмував до повної зупинки в 30 метрах від кінця палуби. Весь заїзд зайняв 10,17 секунди. Немає сумнівів, що автомобіль зможе здивувати публіку своєю потужністю.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.