Звичайно, далеко не у кожного є гроші на покупку автомобіля, але за 300 тисяч гривень можна придбати цілком собі непоганий автомобіль.

Оскільки заборона на імпорт російських автомобілів починає діяти з 1 січня 2020 року, в українців є ще 4 місяці для того, щоб встигнути придбати седан Lada Granta, який є найдешевшим у нашому списку коштує 238 140 гривень.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Однак, якщо у вас є можливість "докласти" трохи більше, ви можете придивитися до французького хетчбека В-класу Renault Sandero, вартість якого від 243 900 гривень. Різниця в ціні практично не відчувається, так що краще доповісти кілька тисяч гривень.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За ним слід француз Renault Logan, який стоїть на 9 тисяч дорожче, ніж його "попередник" – 252 900 гривень.

Не дивлячись на свою низьку популярність, з українського ринку досі не пішов Lada Niva 4x4, який стоїть 268 380 гривень. Правда, про надійність цього автомобіля ходять легенди. Після нього вже йдуть китайські версії автомобілів, які могли навіть не проходити краш-тест.

Узбецький Ravon R2 є самим доступним варіантом на “автоматі” і коштує 269 900 гривень.

За ним слід китайський паркетник Chery Tiggo2 за 274 462 гривень, 2 автомобіля Ravon: седан R4 за 284 000 гривень і Ravon Nexia R3 - від 287 000 гривень.

За схожою вартості також можна купити китайський пікап Great Wall C30 New, стартова ціна якого становить 289 900 гривень, а також Peugeot 301 і Great Wall C30 FL коштують від 296-299 тисяч гривень.

Закриває наш список Citroen C1, який коштує від 300 тисяч гривень і автоматично стає найдорожчим серед бюджетних автомобілів в ціновій категорії до 300 тисяч гривень.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.