Власники Tesla поскаржилися на збій в додатку компанії, яке виконує роль цифрового ключа, дозволяючи відкрити двері машини і завести двигун за допомогою смартфона. Зазначимо, що це не звичайний збій програми, без якого можна спокійно обійтися. Цей сервіс дозволяв потрапити в автомобіль, і при збоях потрапити в авто просто неможливо.

Сотні скарг на додаток Tesla з'явилися і на ресурсі Downdetector. Судячи з спалах активності на сайті, проблема виникла приблизно в 3 години ранку третього вересня. Щоправда, величезна кількість користувачів все ж зіткнулися з проблемою.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Зазначимо, що для розблокування електрокарів Tesla власники також можуть використовувати ключ-карту і спеціальний брелок. Але якщо на момент збою у них з собою був тільки смартфон з додатком компанії, то їм довелося чекати, поки додаток полагодять, пише Business Insider.

Відзначимо, що компанія виправила неполадки всього за 3 години.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.