У серпні машини колишні в експлуатації зайняли третину первинного ринку легкових авто. У 2018 році їх було 58 %. Такий показник перевищив минулорічні серпневі реєстрації імпортованих авто в 2,4 рази. Схоже, українці не готові купувати нові авто, враховуючи їх ціни.

Автомобілі віком старше 10 років склали 36% первинних реєстрацій іномарок з пробігом. Найстаршим автомобілем, який отримав український реєстраційний номер в серпні, став Buick Regal 1987 року випуску. Такий автомобіль довго їздити не буде, якщо за ним не стежити.

ТОП-5 старих авто, які українці воліють

  • Друге місце посіла Skoda – 2060 авто.

  • На третьому місці – Renault – 2002 авто.

  • Четверте місце у Ford – 1930 авто.

  • На п'ятому місці Opel – 1618 українських номерів.

Подивимося, яка статистика буде до кінця цього року.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.