Виробник стрілецької зброї SIG SAUER оголосив 3 вересня про співпрацю з армією США для створення гідної заміни карабіна M4 і кулемет M249.

Контракт включає в себе повну розробку SIG SAUER, що складається з 6,8-мм гібридних боєприпасів для легкого кулемети і гвинтівки.

Гібридний боєприпас SIG SAUER калібру 6,8 мм призначений для підвищеної пробивання на великих відстанях. Використовуючи запатентовану технологію, боєприпасів SIG SAUER розробив абсолютно новий патрон, що призвело до більш точній стрільбі з більшою пробивною силою.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.