Кілька днів тому гіперкар Bugatti Chiron вдалося розігнати до неймовірних 490 км/ч. Техаська фірма Hennessey привітала французький бренд з таким досягненням, але пообіцяла перевершити їх швидкість. Втім, це далеко не перша автомобільна компанія, яка пообіцяла випустити автомобіль, який зможе розігнатися до 500 км/год, Але за цей час автомобілі так і не змогли досягти таких результатів.

Бити рекорд, очевидно, будуть на моделі Venom F5, яка вперше була показана ще в 2017 році, але до цих пір так і не вирушила у виробництво. Обіцяний тираж Venom F5 повинен становити 24 примірника, кожен з яких обійдеться майбутньому власнику в 1,6 млн доларів. Втім, для рекорду потрібен реальний примірник, так що чекати нового рекорду доведеться довго.

Потужність американського гіперкара не набагато перевершує продуктивність Широна – 1622 л. с. проти 1600, але задньопривідний Веном набагато легше – 1338 кг проти 1995. Це означає, що у автомобіля є величезна перевага.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.