Компанія Northrop Grumman отримала контракт на 400 мільйонів доларів від ВМС США на виробництво FMU-139D / B, повністю нового електронного детонатора бомби. По суті, це абсолютно новий детонатор, який буде працювати з цифровим технологіям.

В теорії, така зміна підвищує продуктивність і надійність, одночасно знижуючи вартість.

В ГСП-139D/Б замінить три застарілі детонатори - ФМУ-139C/Б, ФМУ-152 і більшість ФМУ-143s – які були зроблені по технології, які спиралися на механічні механізми для вибуху. До того ж, електронні детонатори можна перевіряти перед поставкою, чого не скажеш про механічні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.