Ferrari Purosangue - перший кросовер італійського бренду - дебютує у 2022 році. Для тих, хто не готовий чекати ще три роки, з'явилося відмінна пропозиція, яка порадує вас не тільки крутизною, але і приємною ціною.

Так, в основі використаний Chevrolet Blazer, а кузов тут від іншого середньомоторного спорткара - Pontiac Fiero 1984 року. Однак, на автомобілі написано Ferrari, та й виглядає він відповідає.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що цей Понтіак в свій час постійно піддавалася модифікаціям, за допомогою яких власники прагнули наблизити зовнішність машини до кращим представникам італійського автопрому.

За автомобіль просять близько 9500 доларів, що цілком адекватна ціна для такого монстра.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.