Hennessey має намір перевершити рекордну швидкість гіперкара Bugatti Chiron, якому нескольно днів тому вдалося розігнатися до неймовірних 490 км/ч.

Техаська фірма Hennessey привітала французький бренд з таким досягненням, але пообіцяла перевершити їх швидкість. Експерти припустили, що бути рекорд будуть, швидше за все, на моделі Venom F5, яка вперше була показана ще в 2017 році, але до цих пір так і не вирушила у виробництво. Обіцяний тираж Venom F5 повинен становити 24 примірника, кожен з яких обійдеться майбутньому власнику в 1,6 млн доларів.

Venom F5

Потужність американського гіперкара не набагато перевершує продуктивність Широна – 1622 л. с. проти 1600, але задньопривідний Веном набагато легше – 1338 кг проти 1995. Тобто, теоретично, 7,4-літровий V8 цілком може дозволити Venom F5 обійти в динамічних вправах більш важкий Bugatti Chiron.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Інженери Hennessey намір розігнати Веном до 500 км/год, причому на розгін до 400 км/год гіперкару потрібно менше 30 секунд.

Venom F5

Для підтвердження таких сміливих заяв, амерканцам для початку необхідно побудувати хоча б один "живий" екземпляр моделі. Офіційно дебютував два роки тому Venom F5 можна було розглянути тільки на картинках, а інтер'єр і зовсім поки ніхто не бачив.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь.

Як повідомляв Знай.иа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам.

Також Знай.иа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.