Журналістам вдалося з'ясувати, що компанія Google обмежує право людей обирати. І робить це за допомогою програми Google Maps, який плутає людей при пошуку маршруту.

Так, користувачі більшості штатів США при пошуку клінік, де можуть зробити аборт переправляє їх в організації, де виступають проти вбивства ембріонів.

Представники ЗМІ перевірили цей факт і виявили, що якщо шукати в картах медичні центри, де можна зробити аборт, система автоматично показує організації, які намагаються вплинути на рішення майбутньої матері.

тобто, додаток вводить в оману користувачів. Це досить тривожний знак, адже таким "фільтром" місцезнаходжень компанія обмежує право людини на вибір.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Корпорація Google повідомлена про проблему, яка виникла, але зробити з цим нічого не може. Розробники впевнені, що проблема криється в системі реєстрації.

Співробітники Google розповіли, що при внесення об'єкта на карту, треба вибрати категорії зі списку, яким відповідає установа, наприклад, "жіноча консультація". Проблема в тому, що клініки, де можна зробити аборт відзначені такими ж критеріями, як і центри, які намагаються переконати жінку народжувати.

Нагадаємо, популярний месенджер WhatsApp відмовиться від iOS і Android.

Як повідомляв Знай. ua, Google виплатить кожному власнику Pixel за $500.

Також Знай. ua писав, що провайдери відкрили доступ до заборонених сайтів.