Американська корпорація Apple звинуватила компанію Google у спробах посіяти паніку серед користувачів iPhone.

Так, минулого тижня дослідники з зовнішньої служби безпеки Google оголосили, що виявили безпрецедентну операцію по злому iPhone, в рамках якої були атаковані “тисячі користувачів в тиждень”. Втім, у Apple на це є своя думка, і воно не збігається з повідомлення пошуковика.

За словами фахівців Google, операція тривала два з половиною роки. Зловмисники використовували невелику колекцію зламаних веб-сайтів для доставки шкідливих програм на смартфони відвідувачів. Користувачам достатньо було просто зайти на сайт. Правда, Apple повідомила, що насправді все трохи не так.

У компанії повідомили, що цього ніколи не було, а Google хоче навести паніку серед користувачів яблучної продукцією.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

В Apple уточнили, що атака торкнулася менше десятка сайтів, присвячених контенту, пов'язаного з уйгурами (етнічною меншиною мусульман, що живуть в Китаї).

У компанії також підкреслили, що атака тривала протягом приблизно двох місяців, а не більше двох років, як заявляли в Google. Правда, про кількість зламаних смартфонів немає ніяких даних.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.