General Dynamics-OTS, AAI Corporation Textron Systems і Sig Sauer обрані армією США в якості розробників нового стрілецької зброї за програмою Next Generation Squad Weapon (NGSW). Це означає, що армія США вирішила оновити свій арсенал більш сучасним зброєю. І хоча численні модифікації гвинтівки M16 допомагають налаштувати зброю під різні умови, але цього наразі недостатньо.

Кожна з компаній зобов'язана надати за 53 прототипу нової гвинтівки (NGSW-R), яка йде на зміну M4A1, а також по 43 прототипу нового кулемета (NGSW-AR), що заміняє M249. Разом із зброєю учасники конкурсу повинні підготувати до випробувань по 845 000 нових патронів XM1186 калібру 6,8 мм На всі роботи відведено 27 місяців, повідомляє Military.

До того ж, нові патрони зможуть пробивати бронежилети, і навіть ті, які з'являться на ринку протягом 25 років. Втім, це лише на папері, так що доведеться дочекатися закінчення розробки, щоб переконатися в цьому особисто.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.