Пікап Tesla, який Ілон Маск назвав “самою крутою машиною з усіх, що я коли-небудь бачив”, швидше за все, буде представлений в листопаді цього року. Втім, раніше очікувалося, що новинку покажуть в кінці літа або ж на початку осені. Схоже, у Маска з'явилися нові проблеми.

Крім раннього зображення концептуального пікапа, показаного на відкритті Tesla Semi в 2017 році, і зображення, розміщеного в твіттері в травні, мало що відомо про пікап Tesla. Втім, Маск зазначив, що автомобіль отримає дизайн майбутнього, і це тоно сподобається покупцям.

За попередніми даними, одного заряду акумуляторів електро пікапа буде вистачати на подолання до 800 км шляху. Буксирувальна потужність машини повинна скласти близько 136 тонн.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами Маска, що його команда не хоче, щоб новинка була занадто дорогою. Так, стартова вартість пікапа повинна становити не менше 50 тисяч доларів США. Втім, для жителів України це все ще величезні гроші.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.