Голова програмного відділу Xiaomi підтвердив, що компанія додасть в MIUI можливість відключення реклами в системі. У пості на Weibo він зазначає, що функція з'явиться на всіх пристроях, сумісних з наступним великим оновленням. Мова, очевидно, йде про MIUI 11. Втім, варто відзначити, що оновлення системи цієї версії отримає далеко не кожен смартфон. Швидше за все, MIUI 11 отримають сучасні флагмани і майбутні смартфони компанії.

На випадок, якщо ви не захочете вимкнути рекламу повністю, її пообіцяли зробити менш настирливої, так що життя стане простіше. Також в пості згадується полегшена версія браузера з мінімалістичним дизайном.

Відмінна новина для тих, хто не хоче морочитися з системою, але і дивитися на рекламу теж не охота.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.