Японський касир Юсуке Танігучі обікрав понад 1300 відвідувачів торгового центру в місті Кото. Він запам'ятовував всі дані банківських карт, коли люди розраховувалися за покупки. Втім, його пам'ять не допомогла йому уникнути зустрічі з поліцією.

34-річний касир запам'ятовував номер, ім'я, термін дії та CVV-код, після чого переносив їх у спеціальний зошит.

Далі він переводив у готівку гроші за стандартною схемою - купував товари онлайн, після чого здавав їх в ломбард. Виручені гроші витрачав на власний проживання. І хоча афера тривала тривалий час, грабіжника все ж знайшли, всупереч його фантастично розвинутої пам'яті.

Довгий час Танігучі не привертав до себе уваги, поки поліція не побачила підозріле замовлення на дві сумки за $2,5 тис. Виявилося, що всі покупки касир робив на свою домашню адресу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Там поліція виявила зошит, який допоміг правоохоронцям зв'язати Танігучі з крадіжками.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.