Під час презентації своїх нових продуктів американська корпорація Apple показала лівий берег Києва. Зокрема, на екрані iPad був зображений один з київських житлових комплексів “Комфорт Таун“, повідомляє “Інформатор”

Фотографія Києва з'явилася під час презентації нового планшета iPad. Apple вирішила показати даху кольорових будинків, розташованих у житловому комплексі на вулиці Регенераторна.

Що ж стосується самого iPad, то Apple вирішила оновити базову версію гаджета. Вона прийшла на заміну планшетів шостого покоління. Незначно зросла діагональ екрану - з 9,7 до 10,2 дюйма. Дизайн не змінився, зберігся і Touch ID.

Новий iPad підтримує роботу зі Smart Keyboard ($ 159) і пером Apple Pencil ($ 99). Йдеться про стилус першого покоління, який заряджається по Lightning. Всередині нового iPad розташований процесор A10 Fusion (використовувався в iPhone X). iPad коштує $ 329 за Wi-Fi версію на 32 ГБ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.