Компанія Sony зробила незвичайне розвінчання міфу щодо головної кнопки на контролері DualShock всієї серії приставок PlayStation. Дивно, але всім знайома кнопка називається зовсім інакше.

Для тих, хто використовує контролери PlayStation на будь-який з ігрових приставок Sony, кнопки на ній відомі як "трикутник", "квадрат", "коло" і "X" ("ікс"). Так от у самій компанії запевняють, що мільйони гравців помиляються: немає жодної кнопки "X" на контролері – вона називається "хрест" ("cross"). Головна вона тому, що частіше інших натискається і відповідає за вибір і підтвердження елементів меню і в ігрових процесах. Втім, деякі користувачі в це вірити відмовилися, що цілком очікувано. Якщо врахувати, скільки цей міф існував, повідомлення від Sony насилу віриться.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.