Компанія Honda повністю розсекретила серійну версію компактного електромобіля з лаконічною назвою - e. Відзначимо, що компанія не змінювала дизайн авто, якщо порівнювати його з прототипом.

Салон Honda e також сюрпризів не підніс. Зазначимо, що передня панель складається практично з екранів.

Тяговий акумулятор ємністю 35,5 квтг можна зарядити на 80% від експрес-станції всього за 30 хвилин. При повному заряді задньопривідний електрокар здатний проїхати тільки 220 км – дуже скромний показник за сучасними мірками. Втім, є дуже велика ймовірність, що автомобіль виявиться бюджетним, незважаючи на величезний екран і футуристичний вигляд.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Що стосується цін, за автомобіль попросять близько 30 тисяч євро, що не так вже і багато для сучасного електрокара.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.