Зараз на полицях магазинів можна зустріти відразу кілька різних ігрових приставок, що випускаються різними компаніями, проте найпопулярнішою серед таких є Sony PlayStation 4, представлена і яка була випущена ще в 2013 році. Звичайно, часу вже пройшло достатньо, але тепер компанія хоче залучити ще більше покупців, просто знизивши ціну на саму консоль, яка тепер буде продаватися за копійки.

Так, зокрема, японська корпорація Sony вже в 2020 році, тобто через один рік, запустить у продаж консоль наступного покоління, а це ще сильніше знижує бажання людей купувати собі модель PlayStation 4.

Якщо раніше консоль продавалася за 300-400 доларів, то тепер її можна купити за 200 доларів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.