Ще 10 вересня Apple представила свої новинки - iPhone 11, 11 Pro і 11 Pro Max. Головною особливістю лінійки стали оновлені камери: молодша модель отримала широкий і надширококутний сенсори, а дві старші крім цього оснастили ще й телефото-об'єктивом.

Наразі блогери та деякі видання вже випустили огляди на нові iPhone. І переважно у всі акцентують увагу саме на камеру. Ось кілька знімків зроблені саме новим iPhone і перші думки про них:

Редактор TechCrunch Меттью Панцаріно (Matthew Panzarino) залишився задоволений тим, як знімає iPhone 11, але найбільше його вразив ”Нічний режим”. Панцаріно здивував рівень деталізації кадрів, які отримують саме в цьому режимі, а також колір, який є дуже схожий на реальний.

“Нічний режим в iPhone 11 чудовий. Він працює і неймовірно добре показує себе в порівнянні з іншими камерами при низькому освітленні, а експозиція і передача кольору - кращі в своєму сегменті.”

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Автор Refinery29 Анабель Пасароу (Anabel Pasarow), як і багато колег, назвала головним нововведенням - нічний режим. За її словами, він працює настільки добре, що може замінити ліхтарик в темряві.

“Він працює як Night Sight в Pixel, але не потрібно нічого включати - це автоматична настройка. Режим вражаюче освітлює темні фотографії та його навіть можна використовувати замість спалаху. Якщо навести гаджет на щось темне, на екрані буде видно більше світла, ніж можна побачити очима”

Редактор Engadget Кріс Веласко похвалив iPhone 11 за більш нейтральні знімки, ніж у конкурентів. Він вважає, що Apple поліпшила Smart HDR і тепер смартфон знімає максимально близьке до вихідного зображення без зайвих поліпшень. Щоправда, надширококутну камеру в молодшій моделі, Веласко вважає “ситуаційним гравцем”

“Вона відмінно справляється, коли потрібно зняти широкий ландшафт, але знімки виходять не такими детальними, як на основну лінзу. Журналіст прийшов до висновку, що iPhone 11 знімає досить добре, щоб користувачам не довелося шкодувати, що вони не взяли Pro”

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.