Співробітник відомої компанії Nokia Networks помилково виклав у відкритий доступ диск з інформацією про принципи роботи російської СОРМ.

Так, на диску опинилися близько двох терабайт інформації, датовані 2016-2017 роками. У числі цієї інформації — дані про конкретних пристроях і структурі мереж СОРМ, які обслуговує компанія МТС (компанія Nokia Networks здійснює технічну підтримку цих мереж), а також про те, в якому порядку та яка інформація надається російським державним органам. Там же були плани з адресами телефонних станцій і секретних кімнат з обладнанням СОРМ.

Також в Nokia повідомили, що закрили доступ до диска через чотири дні після витоку.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що у роботі всесвітньо відомого пошуковика Google стався колосальний збій.

Як повідомляв портал Знай.ua, Південна Корея була першою країною, офіційно отримала Galaxy Fold, в середу, 18 вересня, буде випущена обмежена партія на глобальному ринку. Однак, гонконгські реселери вже почали продавати пристрій на сірому ринку, але набагато дорожче.

Також портал Знай.ua писав, що нова ОС Windows буде працювати в 2 рази швидше "десятки".