Найближчим часом відома мережа кав'ярень Starbucks випустить в Японії незвичайну ручку з вбудованим чіпом для оплати покупок і "кавовим" чорнилом. До речі, дизайн девайса натхненний кава-машиною. Про це повідомляється на сайті Starbucks.

Уточнимо, що Starbucks Touch: The Pen буде обладнана чипом за технологією FeliCa, який прив'язаний до віртуального гаманця.

Поки не зрозуміло, чим ручка буде кориснішою за оплату по телефону, але вона не потребує зарядки і може бути використана в будь-яких закладах з підтримкою системи FeliCa. Основна ідея компанії – створити платіжних продуктів нестандартної форми і матеріалів.

Раніше Starbucks презентувала чохол і пляшку для води з чіпом безконтактної оплати. Одним з останніх девайсів стала сумка The Hug.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Відомо, що ручку з чіпом можна купити в Японії з 25 вересня по ціні від 4 тисяч ієн. Вона буде в трьох кольорах: чорному, сріблястому і білому.

Нагадаємо, що у "Борисполі" з'явилися капсули сну.

Як повідомляв портал Знай.uа, кава Starbucks продаватиметься в магазинах дьюті-фрі Pavo в аеропортах Львова, Запоріжжя, Харкова, а також у "Борисполі".

Також портал Знай.uа писав, що львівська кав'ярня вирішила заробити на Володимирі Зеленському.