Світ завмер в очікуванні свіжих подробиць про новий гаджет купертинскої компанії Apple. Так, у новому смартфоні iPhone 11 фахівці вже знайшли плату і роз'єм, призначення яких поки не з'ясовано. Незвичайну плату виявили учасники спільноти iFixit під час розбирання смартфона iPhone 11 Max.

Про це пишуть американські технологічні інтернет ресурси. Як повідомляється, спільнота iFixit проводить розбирання новітніх смартфонів, для того щоб визначити рівень ремонтопридатності. Спочатку розбирання iPhone 11 Max не показувало нічого незвичайного.

Майстри виявили приблизно такий же шар клею навколо екрану, як у торішніх iPhone, таке ж подвійне компонування плати, яке змінило форму. Найцікавішим виявився акумулятор L-образної форми. У новому iPhone 11 Max його набагато простіше отримати, що в свою чергу полегшує процес ремонту в сервісних центрах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Акумулятор нового iPhone 11 Max став товщим на 0,7 мм і на 13 грам важче, порівняно з акумулятором iPhone XS Max. Також ємність акумулятора iPhone 11 Max стала більше майже на 3 Вт на годину. За словами майстрів, які проводили розбірку, знайдено роз'єм дуже схожий на модуль, що забезпечує роботу бездротової зарядки. Знахідка фахівців iFixit доводить, що в нових смартфонах iPhone 11 Max є апаратні можливості для роботи бездротової зарядки, але сама функція відключена програмно.

Нагадаємо, Apple запатентувала інноваційну систему: достатньо лише погляду.

Як повідомляв Знай.иа, Xiaomi показала фанатам світло в кінці тунелю, такого гаджета світ ще не бачив: фото.

Знай.иа писав, відомий фотограф показала камеру iPhone 11 Pro в дії: фото.